Nejnovější recenze ze sekce Přímočaré pily
- Nemá ofuk rezaneho materiálu,, škoda
- Slušná cena vesrovnatelné kvalitě
Быстро. Качество
- Jednoduchá, snadná a rychlá práce
- dobré zboží
- žádná
Teprve budu zkoušet!
Kvalita za dobrou cenu.
- jednoduchý,levný,dostačující pro hobby
DOBRÝ VÝROBEK DOPORUČUJI KVALITA DOBRÁ
- Materiál působí kvalitně
- Pilový list po nandání není rovně. pila řeže šikmo do boku
- docela dost "podřezává" u dřeva nad 2cm
- Vodící laser ukazuje úplně mimo.
- vůle v "kmitací hlavě" která drží pilový list
Za cenu 500,-Kč jsem asi nemohl čekat víc. Zatím to nejhorší, co jsem v tomto obchodě koupil. Pila vlivem vyosení držáku pro pilový list táhne k levé straně, a vodící laser pro změnu ukazuje k pravé straně. co pomohlo, lehce ve svěráku pilový list pokroutit, aby při nandání do pily vedl kolmo. Na občasné "hrubé" uříznutí po úpravě asi dobré. Na přesnější práci nedoporučuji. A vodící laser nepoužívat. Jelikož jde o nářadí, které použiji tak2 x do roka, vracet ji nebudu a nechám si ji.
Velmi vhodné a snadno ovladatelné nářadí pro domácí práce. Patří do série nářadí potřebných pro kutilství a domácí práce
S produktem jsem spokojen vše funguje jak má
Zatím nevím
Kvalitní nástroj - oproti předchozímu modelu přibylo "odfukování" pilin, ubylo laserové ukazovátko. Také vkládání a vyjímání pilového listu bylo u předchozího mobilu řešeno lépe. Výhodou je pevný plastový kufík. Výrobek lze s klidným svědomím doporučit.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám náš BOSCH PST 650 líbí a že jste spokojen.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
snadná obsluha
dorazila je přímočarná pila bez akumulátoru a nabýječky
Kvalita za dobrou cenu. Super
Přesný, silný, spolehlivý, prostě Parkside.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »