Nejnovější recenze ze sekce Přímočaré pily
- Kvalitní produkt
- Dobře se při práci drží v ruce
- přítlačné kolečko je uchyceno v plastu, takže při delší práci se plast vymele, pilka přestane řezat rovně a když budete mít smůlu prasklá pilka vás zasáhne do oka ( já měl štěstí :) )
- špatný vypínač - přímočarka se rozjede, až po několikátém stisknutí
- po delší práci se přímočarka přehřívá a začne se z ní kouřit, ale po schládnutí opět běží :D
- nefunkční světlo, laser ( ani nevím co tam bylo :D )
Jestli chcete riskovat zdraví, klidně si to kupte. Já jsem tomu dával dvě šance a u obou to dopadlo stejně, přímočarka přestala řezat rovně a přehřívala se.
( nařezáno cca 1,5 hodinky do smrkového dřeva - pochybuju že, zvládně řezat i železo )
- Skvělá ovladatelnost, pila je lehoučká
Nic
- přesnost řezu
- Super cena ok bude na všechno spokojenost.
PARKSIDE PSTDA 20-Li B3 - bez aku
Přidáno: 31. října 2024
(naposledy upraveno 31. října 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Oceňuji plastový kufřík, který jsem neočekával. Myslel jsem, že bude jen papírová krabice. Škoda, že se do kufříku nevejdou nabíječky 3,5 a 4,5A, pouze 2,4A.
PARKSIDE PERFORMANCE PSSPA 20-Li C3 - bez aku
Přidáno: 30. října 2024
(naposledy upraveno 30. října 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Snadná manipulace, nikde nepřekáží žádný kabel.
Nesmyslná a zbytečná bezpečnostní pojistka znepříjemní každé použití pily. V tý Číně už soudruhům hrabe úplně
- S nářadím této značky jsem byl vždy spokojen.
Pila splnila očekávání - řeže se s ní velice dobře a řez je pěkně čistý. S produkty firmy Bosch mám zatím jen dobré zkušenosti, tak snad tato pila nebude výjimkou. Zda to byla dobrá koupě ale ukáže až čas.
za ty prachy super, jako doplněk k výrazně silnější profi síťové pilce je to fajn + výhoda v podobě jednotného typu akumulátoru
- Cena slušná
Ne příliš přesné řezy
- Dlouhý napájecí kabel
- Kufr
- Chybí bezpečnostní čudlík, bránící náhodnému spuštění pily. Můj prst by mohl vyprávět.
- Pilový plátek často z uchycení při práci často vyskakuje/uvolňuje se.
- Kvalitní výrobek a rozumná cena.
- ok
- Používám krátce a zatím bez problému. Řezání zvládá velmi dobře.
- ANO
- ten upínací systém stojí za houby. Je to celé měkké. List se kroutí do zatáčky (i ve měkkém dřevě)
ten levný šrot nemá smysl kupovat.
- Bez drátu je mnohem lepší než s drátem
- Trochu menší výdrž baterie, chtělo by to používat se 4Ah, ale na kratší řezání je to vyhovující
Naprostá spokojenost.
- Usnadnění práce