Nejnovější recenze ze sekce Přímočaré pily
- dobrý úchop
- regulace rychlosti
- regulace volnosti hlavy / listu
- dobrá výdrž
- po první zkušenosti jsem opatrnější s hlavou
Po nákupu se mi hned po prvním řezání vyhodila hlava z úchytu a nešla (bez rozdělání) vrátit, takže jsem musel po prvním použití vrátit. Pak jsem musel chvíli čekat na výměnu/vyřízení reklamace a poté jsem s pilou dělal pár projektů a již bez problému - nevím jestli vadný kus, ale rozhodně jsem při práci opatrnější/podezíravý, aby hlava zase nevyskočila.
PARKSIDE PSTDA 20-Li B3 - bez aku
Přidáno: 12. srpna 2023
(naposledy upraveno 12. srpna 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Super a parádní cena
Spokojenost
Z výrobky Makita mám dobrou zkušenost a z tohoto důvodu jsem zvolil Makitu DJV184Z. S koupenou přímočarou pilkou a jedním pilovým plátkem jsem zatím uřezal cca. 2 m ocelového plechu tl. 3 mm - vše bez problémů a překvapivě rychle. Výrobek patří mezi dražší, ale nejsem tak bohatý, abych kupoval levné výrobky.
- Hodně funkcí a pilové listy celkem 10.Silnější motor ,dobré zpracování. Jednoduché nasazení pil.listů(rychloupínání).Spokojenost.
zatím bez použití
na drobné domácí práce dostačujicí
PARKSIDE PSSSA 20-Li B2
Přidáno: 25. července 2023
(naposledy upraveno 25. července 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Napojení k vysavači
- Osvětlení místa řezu
- Přepravní a skladovací kufr
- Dva akumulátory
- V balení pouze základní čepel, ale dají se dokuoupit
- V kfru bych uvítal "organizér" na čepele
Zpracování přímočaré pili je kvalitní a ovládání je naprosto snadné. Na to, že se jedná o akumulátorovou pilu, tak má skvělý výkon rozdělení do několika rychlostí, jejich rozsah se snadno reguluje spouští. V přepravním kufru je vše přehledně umístěné a připravené do akce. Díky jednoduchému mechanismu je výměna čepele otázkou vteřin a není potřeba žádný upínací klíč. LED osvětlení společně s odfukem zpřehledňuje orientaci na obrobku. Součástí balení je i nástavec k vysavači, což snižuje prašnost a následný úklid po práci.
- Bytelné provedení
- Přesný chod
- Super ovládání
první jsme vrátili pro závadu rychloupínání
druhá už byla v pořádku
- Rychlá konektivita baterie
- ergonomický design
Celkově lze říci, že pila Bosch GST 185-LI Professional je vynikající volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a spolehlivou pilu. Je to výkonný nástroj s ergonomickým designem, který umožňuje snadné a přesné řezání různých materiálů. Doporučuji ji každému, kdo hledá kvalitní pilu pro svou práci.
O,K,
- Rychlá výměna pilky
- Výdrž akumulátoru
- Světlo
- Odfuk
- Napojení na vysavač
- Odkládaní
- Úchop
Přímočarka ma velice dobrý úchop, dobře se vede, je sice trochu težší skrz akumulátor, ale tím lépe se drží na obropku. Má výborný odfuk pilin od řezného plátku, ale i napojení na vysavač. Výborně vymyšlené položení na akumulátor do vertikální poloze. Dobré osvětlení při nižší viditelnosti a velká výdrž akumulátoru. Rychlá výměna plátku.
- Velikost balení
- Led světlo
- 2 baterie
- Váha pily
Přímočará pila Bosch má praktický kufr, ve kterém je uložena společně se 2 bateriemi, nabíječkou a příslušenstvím. Pila je sice do ruky trochu těžká, ale pracuje se s ní přesto dobře. Baterie vydrží dlouho a je super, že nikde nezavazí kabel. Velmi užitečné je led světlo a nadšená jsem z odfukování pilin.
s nářadím mám dobré zkušenosti a ještě kladně hodnotím pěkné praktické balení
Spolehlivý pomocník při práci na chatě a všude tam kde není k dispozici el. proud.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »