Nejnovější recenze ze sekce Přímočaré pily
- Ve srovnání s verzí B2 je lépe řešeno vedení pilového listu (předkmitu) - je v jednom bloku s kmitacím ústrojím (u B2 bylo ukotveno ve vrchním plastovém krytu, což způsobovalo nepřesnosti při řezání). U verze B2 mi navíc brzy odešel spínač(v rámci záruky mi Lidl vrátil peníze).
- Kvalitní výrobek za velmi příznivou cenu.
- Dotykový spínač - klasický mechanický by mi vyhovoval lépe.
Dobrý pomocník, řeže přesně, kolmý řez, osvětlení řezné plochy. Vyřezávání otvorů v pracovní desce tl. 38 mm pro dřez, indukci, při použití správných listů to byla parádička.
Velká spokojenost.
Cena a dobrá kvalita
- Osvědčená značka za rozumnou cenu.ViZ
Viz výše.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám naše pila Bosch PST 650 líbí a přejeme Vám, abyste byl s naší značkou Bosch i nadále spokojen.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- Dostupnost
Mám již 2roky a vše ok. Za tuto akční cenu úplně super.
Slušná a funkční přímočará bateriová pila. Zatím nemám výhrady.
- Cena super.
- Na občasné řezání také super.
- Robustnost přímočaré pily.
- Chybějící prachový vak.
Měl by tam být prachový vak který tam však vůbec není. Bylo mi řečeno že výrobce napsal že není zapotřebí tak nevím proč tedy ve všech obchodech píšou že je součástí balení. Jinak pila je robustní a dobře se s ní dělá.
Superrr
- Možnost využití baterie a nabíječky pro více nástrojů.
Na drobné kutilské práce super....
Dělá to co má.
Dobrý produkt za přijatelnou cenu
Funguje
- Výkon
- Chybí pojistka proti nechtěnému zapnutí
Makita 4350CTJ
Přidáno: 13. ledna 2024
(naposledy upraveno 13. ledna 2024)
Zakoupeno v Makita-eshop.cz
- funguje tak, jak má
- řezání kdekoliv bez možnosti na připojení na el. rozvody - v hale, sklepě, v přírodě... ap.
- použití akumulátoru od jiných výrobků
- možnost připojení na odsávání
- nevýhodu nevím
za dobré peníze dobrá muzika, prodloužená záruka
PARKSIDE PSTDA 20-Li B3 - bez aku
Přidáno: 11. ledna 2024
(naposledy upraveno 11. ledna 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- kvalita zpracování
Upevnění plátku je křivé. Plátek se pak rozkmitává do stran (nerovnoměrně více do jedné strany), což u řezu způsobuje "podřezávání". Řez je sice ze začátku nějaký ten první centimetr kolmý, ale čím delší je řez, tím více ujíždí spodek plátku do strany.
- na nízké otáčky se zasekává motor
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »